Nëse partneri ju refuzon, mos u shqetësoni nuk është faji juaj.

Këtu janë pesë arsye pse partneri juaj nuk mund të ketë marrëdhënie seksuale dhe çfarë mund të bëni për ta.

FOTO GALERI
1/5
Ai vuan nga depresioni.Meshkujt e të gjitha moshave, madje edhe adoleshentë, mund të përjetojnë shumë më pak dëshirë seksuale kur ata po luftojnë me këtë gjendje.

Top Channel