Nga BASHMIR XHEMAJ

Është një histori mjaft prekëse e treguar thjeshtë dhe me vërtetësi. Do të gjeni aty njeriun me karakter Destan Berisha, i cili pasqyron në miniaturë vuajtjen që Kosova përjetoi gjatë shumë dekadave. Do të shihni sesi jeta bëhet e padrejtë kur ti mendon se ke vuajtur mjaft për të merituar shpresën. Dhe kur shpresën e ke në prag, ajo këputet dhe bëhet zhgënjim.

Skeda e librit
Fletët 252
Redaktori Eqrem Basha, Shkelzen Maliqi
V. Bot 2019
Vendodhja Prishtinë
Gjuha Shqip
Tipi i publikimit Libër
Grupmosha mbi 18 vjeç
Statusi I ri
Numri i botimeve I parë

Top Channel