Tashmë që kutitë e votimit janë mbledhur pothuajse të gjitha në qendrat e numërimit, pritet të nisë edhe procesi i fundit për votimet e 30 qershorit. Në Durrës dhe në Tropojë, KZAZ-të kanë lëshuar sinjalin e monitorimit të procesit të numërimit të votave.

Përveçse në këto qendra, procesi do të monitorohet drejtpërdrejtë edhe nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Fotot i përkasin monitorëve të vendosur në KQZ.

FOTO GALERI
2/4

Top Channel