Numërimi i votave për zgjedhjet e 30 qershorit vazhdon ende, ndërkohë që kanë mbetur vetëm 4 bashki ku nuk kemi ende rezultat.

Ato janë bashkia e Shkodrës, Kukësit, Tiranës dhe Vlorës.

Ndërkohë në të gjitha bashkitë e tjera KQZ në faqen e vet raporton se numërimi ka përfunduar dhe janë shpallur edhe fituesit për kryetar dhe këshilla bashkiak.

Më poshtë ju sjellim rezultatet.

FOTO GALERI
1/54

Top Channel