Sipas një studimi në Universitetin Shtetëror Utah, Sarah Tulane dhe bashkëpunëtorët e saj, e lidhin pabesinë në një shkallë të lartë me divorcin. Por sidoqoftë, shumë çifte të martuar për fat të mirë e pranojnë tradhtinë dhe nuk divorcohen kurrë.

Sipas një raporti tregohet se tradhtia ndodh, 10-13% në një moshë madhore dhe 20% tek çiftet rreth të dyzetave. Ata që e zbulojnë jo besnikërinë e partnerit e shohin si një provojë “shkatërrimtare” dhe besojnë se ajo finalizon fundin e martesës. Por nëse personi fajtor pranon gabimin dhe kërkon falje, dhe si pasojë nuk divorcohen, janë më të lumtur në martesën e tyre, gjithmonë nëse qëndrojnë së bashku sepse e duan njëri-tjetrin.

Këto janë tetë arsyet se pse partneri juaj arrin në tradhti:

FOTO GALERI
1/8
1. Mungesë e kënaqësisë seksuale. Sipas një studimi shumica janë femrat ato të cilat arrijnë të tradhtojnë një mashkull duke kërkuar një marrëdhënie tjetër e cila përmirëson jetën e tyre seksuale.

Top Channel