Kina po bëhet tepër e rëndësishme për botën e modës dhe fotografisë. 35-vjeçari, Chen Man, po e çon fotografinë në një nivel tjetër. Shumë njerëz të rëndësishëm të botës së modës kanë pozuar për të, siç janë: Rihanna, Nicole Kidman, Victoria Bechkam.

FOTO GALERI
1/22

Top Channel