Kur shohim fotot e yjeve tanë të preferuar, në media sociale, shohim se sa madhështore duken dhe nuk mund të ndalojmë së menduari se përdorin Photoshop. Sekreti i tyre nuk qëndron në proçesin e montimit, është proçesi teknik e të bërit një foto, që i bëjnë të duken si perëndesha.

FOTO GALERI
1/9
Zvogëlojnë pak sytë e tyre dhe japin një buzëqeshje të lehtë, gjë e cila i bën të duken më të rinj në moshë

Top Channel