Sigurisht që çdo prind dëshiron që fëmija i tyre të ketë emrin më të bukur dhe të veçantë.

Por, këta prindër e tejkaluan këtë dhe rezultatet janë si më poshtë:

FOTO GALERI
2/13
Nutella (Francë). Të gjithë e pëlqejmë Nutella-n, por të quajmë edhe fëmijën ashtu?? Dy prindër francezë pohuan se ata kishin zgjedhur emrin, sepse ata shpresonin se vajza e tyre do të ishte e ëmbël dhe popullore, ashtu si përhapja e çokollatës me lajthi. Megjithatë, gjykatësit nuk kishin të njëjtin mendim, pasi ata thanë se emri ishte "në kundërshtim me interesin e fëmijës", sepse ai "do të çonte vetëm në tallje" Ata vendosën që prindërit duhet të ndryshonin emrin e tyre në Ella.

Top Channel