Sigurisht që çdo prind dëshiron që fëmija i tyre të ketë emrin më të bukur dhe të veçantë.

Por, këta prindër e tejkaluan këtë dhe rezultatet janë si më poshtë:

FOTO GALERI
1/13
Messiah, SHBA. Një rast veçanërisht i diskutueshëm ndodhi në vitin 2013, kur një gjykatës i Tennessee-s vendosi që një çift nuk mund ta quajë fëmijën e tyre Messiah, duke thënë se ky emër duhet t'i përkasë vetëm Krishtit. Por vendimi u përmbys. Nuk ka ligje zyrtare që ndalojnë emrat e lidhur me fenë, dhe një gjykatë vendosi që gjyqtari nuk mund të merrte vendime në bazë të paragjykimeve fetare.

Top Channel