Pestot janë salsat që i japin akoma edhe më shumë shije gatimeve dhe pjatave.

Sot në emisionin “Në shtëpinë tonë” pamë 5 mënyra se si të realizojmë pesto në kushtet e shtëpisë. Shefi i kuzhinës Enkeleid Dervishi dhe Rigers Dorzi kanë zgjedhur disa ide interesante dhe shumë te thjeshta në përgatitje.

Top Channel