Arben Ahmetaj, i ftuar në “Top Talk” me gazetarin Denis Dyrnjaja theksoi se koncesionet do të vazhdojnë të jenë një instrument i rëndësishëm.

“PPP do të vazhdojnë të jenë instrument i rëndësishëm. Po përafrojmë variantin e ligjit ku po reduktojmë ofertat e pakërkuara, pasi mendojmë se administrata ka mundësi që të bëjë oferta të kërkuara vetë, sidomos për infrastrukturën”, u shpreh Ahmetaj.

Ish-ministri nënvizoi se për “porte, aeroporte dhe HEC-e, do të vazhdojnë ofertat e pakërkuara”.

Top Channel