Uji pastron toksinat e shumta që keni në trup. Kur pini ujë, dhjami dhe toksinat dalin jashtë trupit tuaj

Kemi dëgjuar që sekreti për një lëkurë të mirë është konsumimi i shpeshtë i ujit. Por ç’përfitime të tjera ka trupi nga ai?

Një nga arsyet për një dietë të suksesshme është pirja e mjaftueshëm e ujit. Pini ujë herët në mëngjes dhe para se të flini dhe mundohuni të mos i konsumoni pijet e tjera.

Këshillat më poshtë:

FOTO GALERI
1/5
Uji u jep gjendje të mirë fizike dhe mendore. Pirja e ujit ju ndihmon në ndryshimin për mirë të gjendjes suaj emocionale. Dehibrimi shkakton lodhje të trupit, ndaj duhet ujë.

Top Channel