Halloween-i, nata e tmerrit, ka arritur kulmin mbrëmjen e djeshme në kryeqytet.

Një numër i madh të rinjsh kanë festuar në jetën e natës nën kostume të shumllojshme.

Por sa e njohin këtë festë të re në traditën e kryeqytetit shqiptar dhe sa të frikshëm apo joshës ishin festuesit.

Top Channel