Të bësh një vizitë në qytetin e Krujës është një alternativë e veçantë që ju sugjerojmë për fundjavën.

Pazari, kalaja, muzetë dhe Sarisalltiku janë disa nga pikat e nxehta që mund të vizitoni aty.

Së fundmi, Mali i Skënderbeut është kthyer në një atraksion edhe për të apasionuarit pas hiking-ut.

Stafi i “Në Shtëpinë Tonë” ka shkuar dhe ka bërë një reportazh. Për më shumë ndiqni më poshtë videon e plotë.

 

Top Channel