Janë modelet më të preferuara të femrave, praktike dhe shik, perfekte si për përditë edhe në mbrëmje. Po flasim për çantat me rrip, që këtë vjeshtë 2018 do të jenë protagonist të pamjes sonë.

Avantazhi i tyre? Kompakte dhe smart, të japi nmundësinë të kesh dorë të lirë në kombinim. Të mëdha apo të vogla, të thjeshta apo të çmuara, përgatituni pasi krijon varësi. Shihni galerinë e modeleve.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel