2K ka zbuluar kapitullin e ri të video-lojës zyrtare të WWE.

Sipas kompanisë së famshme, WWE 2K19, që do të ketë në kopertinë AJ Styles, do të jetë i disponueshëm duke nisur nga data 9 tetor për PC, PlayStation 4 dhe XboxOne.

Microsoft ka njoftuar se do të jetë i disponueshëm edhe për konsolat e avancuara si PlayStation 4 Pro dhe Xbox One X.

FOTO GALERI
2/3

Top Channel