Ushqimi është një pjesë vitale e shërimit nga sëmundja dhe spitalet kanë grupe nutrcionistësh për të ndihmuar në krijimin e pjatave në mënyrë që të sigurohet rekuperimi i shëndetit të pacientëve sa më shpejt të jetë e mundur.

Por, spitalet nuk janë të njohura në përgjithësi për ushqimet më të shijshme – megjithëse duket se kjo ndryshon dukshëm në të gjithë globin.

Një seri e re e fotosh zbulon se si duket kuzhina tipike e spitalit nga një vend në tjetrin.

FOTO GALERI
1/12
Zvicër- Një copë tarte me perime, fik dhe sallatë arre, një pasta-shu dhe lëng molle mund të përbëjnë një vakt në spitalin e Cully.

Top Channel