Stili dihet që është në detaje dhe portofolët dhe çantat “clutch” për pranverë-verë 2018 duken më së miri. Të çmuara dhe elegante, apo minimal chic, pavarësisht se janë të vogla në përmasa mund të transformojnë çdo lloj pamjeje.

Dhe këtë gjë e di shumë mirë Kate Middleton e cila nuk heq dorë kurrë nga ky aksesor. Është firmë apo jo, një gjë është e qartë: clutch janë pa diskutim të duhurat e stinës dhe nuk do jetë e lehtë ti rezistosh tundimit. Nga propozimet më klasike tek ato të përditshmet, ndiqni fotogalerinë!

FOTO GALERI
3/12
Tom Ford

Top Channel