Urat mund të jenë gjëra të zakonshme që na lejojnë të kalojmë nga një vend në tjetrin.

Ato duhet të jenë solide, të forta dhe të qëndrueshme.

Por, pas mijëra vitesh të ndërtimit të urave, njerëzit kanë mësuar t’i bëjnë ato të forta, të bukura, të qëndrueshme dhe vepra arti që rrisin imazhin e një vendi.

Këto ura janë shembujt e diçkaje të tillë.

FOTO GALERI
1/29
Ura e Lirisë, Budapest.

Top Channel