Nga tregu vietnamez në shkallët ngjitëse të deleve, zbuloni garën prestigjioze të fotografisë Smithsoniane.

Këto janë disa nga fotot mahnitëse në konkursin 15-vjeçar të fotografisë Smithsonian.com.

Këtë vit gjyqtarët morën mbi 48,000 foto nga fotografë në 155 vende dhe territore.

Fituesit u përzgjodhën nga gjashtë kategori – bota natyrore, njerëzit, udhëtimet, imazhet e ndryshuara, celulari, i cili përfshin fotografi të marra nga një telefon ose tabletë, dhe përvoja amerikane.

Konkursi i 16-të i fotografive Smithsonian.com tani është i hapur dhe mbyllet më 30 nëntor 2018.

FOTO GALERI
1/8
Imazhi fitoi kategorinë e përvojës amerikane. Kaliforni.

Top Channel