Nga një ylber mahnitës mbi Kanionin e Madh deri te një trëndafil në lulëzim në Japoni.

“National Geographic Travel” ka nisur konkursin e tij vjetor për të nderuar imazhet e udhëtimit të fotografëve.

Garuesit e kualifikuar mund të paraqesin foto për tre kategori të konkursit: natyrën, njerëzit dhe qytetet.

Fituesi do të dalë nga votimi i publikut.

Fotografi që merr çmimin e parë do të fitojë 10 000 $ dhe do të ketë imazhin e tij të botuar në “Nat Geo” në internet.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel