Një burim i bukur mund të sjellë një ndjenjë paqeje dhe qetësie për të gjithë ata që janë afër tij.

Më poshtë është një listë e disa prej burimeve më të bukura, të pazakonta dhe interesante në botë.

Nga shatërvani me famë botërore “Fontana di Trevi” në Romë, deri te pamja e mahnitshme e ngjyrës dhe e dritës nën urën Banpo të Seulit.

Zbuloni 10 burimet më të bukura të botës në galerinë e mëposhtme.

FOTO GALERI
4/10
4. Shatërvan Charybdis Vortex, Sunderland, Britani e Madhe - Drejtorët në hotelin luksoz të Sunderlandit, vendosën që krijimi i tyre të ishte i paharrueshëm.

Top Channel