Ka nisur punën në Kiev të Ukrainës i pari “hotel dashurie” për të gjithë ata çifte që kërkojnë një natë aventure të tipit “50 Shades of Grey”.

Cherry Twins premton për klientët e tij një “hapësirë dashurore” dhe ofron 7 dhoma për të gjithë ata që duan të luajnë me role.

Dhomat janë këto: Dhoma e Mbretëreshës, Haremi Arab, Infermieria, Klasa, Dhoma e Dominimit, Dhoma Gotike dhe Dhoma e Torturës.

Elena Solovieva, projektuesja e këtij hoteli, thotë se bëhet fjalë për vendin perfekt ku mund të shndërroni fantazitë tuaja erotike në realitet.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel