Një restorant në Gjermani ka bërë atë që u fut në Librin e Rekordeve Guinness si pica me më shumë djathë në botë.

Pica Centoundici Formaggi (Pica 111 djathtrat) ka plot 288.6 gramë djathë, mes të cilëve Roquefort, Reblochon, Pecorino, Mozzarella dhe Parmesan.

Fatkeqësisht, kjo picë u bë vetëm për të thyer rekordin dhe nuk mund të porositet nga klientët.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel