Është shumë e vështirë në këto kohë të gjesh dashurinë e vertetë. Përgjithësisht dëgjojmë histori për tradhëti, abuzime, njerëz që ndahen dhe shumë të tjera.

Në ditët e sotme është e vështirë të gjesh çifte që gëzojnë kohë të gjatë me njëri-tjetrin, pasi më shpejt shpërndahet lajmi i ndarjes së tyre në rrjetet sociale. Më së shumti këto i gjen në Hollywood, tek yjet muzikës dhe të sportit. Të paktë në fakt janë çiftet që i kanë rezistuar kohës dhe vazhdojnë të ndajnë jetën me partnerët e tyre.

Nga Tina Turner te Kurt Russell, nga Denzel Washigton te David Beckham, numri i çifteve VIP me bashkëjetesën më të gjatë është zvogëluar ndjeshëm.

Më poshtë do gjeni disa prej çifteve që kanë jetëgjatësinë më të madhe së bashku.

FOTO GALERI
1/20
Goldie Hawn & Kurt Russell, Së bashku prej 33 Vjetësh

Top Channel