Me të brendshme dhe si gjithnjë super seksi, pas kuitave në krah të koleges së saj Mel B, me shumë të qeshura dhe hare.

Heidi Klum ka postuar disa video në instagramin e saj direkt nga shfaqja e

“America’s Got Talent”, duke tërhequr vëmendjen nga shfaqja e madhe. Atmosferë festive për dy zonja shumë seksi, njëra 44 dhe tjetra 42, dhe për më shumë të dyja single.

Por mosha ka pak rëndësi dhe këtë Heidi Klum ka kohë që e ka mundur, ashtu si edhe në postimin e fundin ku kërkon që “rëndësi ka të kënaqemi”.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel