Me klientë që përfshinin princër dhe artistë, femrat e mëposhtme janë ato që drejtonin Parisin nga shtrati.

Fotot fantastike tregojnë prostitutat që u futën në atë që quhet “Femrat e Bukura të Parisit”, një album me kurtizanet më të mira të kryeqytetit francez.

I publikuar në vitin 1883 në vetëm 169 kopje, guida listonte emrat e femrave më të famshme të qytetit, së bashku me adresën, “kualifikimet” dhe të metat.

FOTO GALERI
1/17

Top Channel