Fanatikët e tatuazheve që do ju lënë me gojë hapur (Foto)

18/03/2018 12:34

Vitet e fundit tatuazhet janë përhapur shumë.

Duke marrë shembull idhujt e tyre në art dhe sport, njerëzit kanë nisur të bëjnë tatuazhe të madhësive të ndryshme në trup.

Por, ka edhe nga ata që kanë bërë aq shumë, sa nuk u ka mbetur më asnjë vend pa vizatuar.

Më poshtë, njihuni me fanatikët më të mëdhenj të tatuazheve në botë.

FOTO GALERI
1/19
María José Cristerna, Gruaja-Vampir

Top Channel