Disa foto të tmerrshme janë postuar së fundmi në internet, të shkrepura brenda një dyqani me mish maceje në Vietnam.

Një adhurues macesh arriti t’i bënte këto foto në Quan Binh Tan, muajin e kaluar. Në këtë vend, mishi i maces konsiderohet ushqim luksi dhe quhet “tigër i vogël”.

Mishi i maces shihet në Vietnam si burim fuqie dhe largon fatin e keq. Një pjatë me mace kushton rreth 60 euro.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel