Tatuazhet në trupat e shumë njerëzve janë kthyer në modë, si për meshkujt ashtu edhe për femrat. Dhe nëse nga rinia janë rrëmbyer për të vrapuar me modën, pakkush ka menduar për të ardhmen.

Një tatuazh i bukur natyrshëm do të rrinte shumë mirë në një trup të stërvitur mirë, apo në trupin e një femre me linja të drejta, por kur mosha kalon e muskujt fillojnë e lëshojnë, njësoj ndodh edhe me tatuazhet. Edhe pse teknologjia që përdoret për ta është shumë profesionale, tatuazhet fillojnë të plaken së bashku me trupin.

Si të dukej një trup u mbushur i gjithi me tatuazhe pas 20 apo 40 vjetësh? Në galerinë e këtij lajmi do të keni mundësi të shihni si transformohen dhe ndryshojnë tatuazhet në trupat e njerëzve.

FOTO GALERI
1/22

Top Channel