Një video e publikuar së fundmi tregon se si një tigër i bardhë i afrohet shumë ngadalë nga mbrapa një vizitori në një Park Safari në Kinë, përpara se të tentojë ta sulmojë me një shpejtësi të pabesueshme.

Fatmirësisht, i riu është i ndarë me xham nga kafsha grabitqare dhe gjithçka përfundoi thjesht me frikën në palcë për vizitorin.

Kinezi po pozonte për kamerën, ndërkohë që tigri i afrohej fare pa u ndjerë. Në momentin që njeriu kthen kokën për ta parë, tigri hidhet drejt xhamit.

Top Channel