Ky është momenti i tmerrshëm kur një burrë përplaset nga një makinë në mes të ditës, në Melburn të Australisë.

Makina e bardhë shihet duke ardhur me shpejtësi në drejtim të burrit, të cilin e përplas. Më pas, mjeti kthehet, në dukje për të pritur të aksidentuarin, i cili zvarritet me vështirësi dhe futet brenda saj.

Policia mendon se burri i aksidentuar po e priste makinën dhe nuk e dinë nëse përplasja ishte rastësi apo aksident.

Top Channel