Super të pasurit duan që të tërheqin sa më shumë vëmendjen me superjahtet e tyre, kështu që sa më të mëdhenj e luksozë, aq më mirë.

Por kush janë superjahtet e këtij viti?

“Boat International” na jep përgjigjen dhe ju mund të kënaqni sytë në galerinë e mëposhtme të fotove.

FOTO GALERI
1/8
Black Pearl, 107 metra e gjatë dhe me panele solare për gjenerim energjie

Top Channel