Kameramani i pafat, pret 40 minuta për të filmuar por…

21/11/2017 10:03

Një operator i një televizioni, priti plot 40 minuta për të filmuar shembjen përmes shpërthimit të kontrolluar të një stadiumi, por në momentin e fundit, dështoi…

Pikërisht atëherë kur shpërthimi ndodhi dhe tymi e pluhuri nisën të ngriheshin lart, një autobus ndalon para tij, duke penguar thuajse gjithë pamjen…

Stadiumi “Georgia Dome”, në Atalanta, që në historinë e tij 25-vjeçare ka pritur të famshmen Super Bowl dhe Lojërat Olimpike, u kthye në rrënoja përmes një shpërthimi të kontrolluar, për të cilin u përdorën rreth 2300 kg eksploziv…

Top Channel