Sot autopsia e trupit të Toto Rinës

18/11/2017 09:09

Autopsia e Toto Rinës, bosit të Cosa Nostra që vdiq në spitalin e Parmës do të bëhet këtë shtunë. Lidhur me vdekjen e tij është hapur hetim si një vrasje e qëllimshme, dhe për këtë priten dhe autopsia mjekoligjore.

Toto Rina ishte dënuar me 26 vjet heqje lirie, ai ishte 87 vjeç dhe ndërroi jetë pas disa ditësh ne gjendje kome.

Top Channel