Suedia “pushtohet” nga Zombit

20/08/2017 00:00

Skena horrori u krijuan nëpër rrugët Stockholm-it ndërsa të gjallët “e vdekur” marshonin në rrugë për konkursin e “Ecjes së Zombit”

Nuk kanë qenë të paktë personat që i janë bashkuar evenimentin, duke u shndërruar në të “vdekur” vërtetë të frikshëm.

Konkursi ka marrë shtysë nga një eveniment i ngjashëm në Amerikë dhe prej 11 vitesh zhvillohet edhe në Suedi.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel