Martesë përrallash me 10 milionë dollarë (VIDEO)

04/07/2017 00:00

Për dasmën e vajzës, duhet të themi, nuk e ka shtrënguar dorën. Fustani ëndrrave, 500 mijë dollarë për lulet dhe interpretimin live të Lady Gaga.

Manjati rus i energjisë Eldar Osmanov ka shpenzuar 10 milionë dollarë për dasmën e vajzës, Lolita, me Gaspar Avdolyan, edhe ky djali i manjatit Albert. Ceremonia është zhvilluar në Dolby Theatre në Los Angeles.c

Top Channel