Mijëra dollarë për një natë në shpellë

30/06/2017 00:00

Nëse keni frikë nga errësira dhe jeni klaustrofobik atëherë këto “dhoma” hoteli do të jenë si një ferr për ju.

Hotele të ndërtuara brenda shpellave janë normalisht pa dritare, apo valë telefoni, por pronarët e tyre ftojnë klientët që të afrohen me natyrën. 

Edhe pse e çuditshme një natë në këto hotele kushton shumë, duke filluar nga 1.200$ nata. 

Por nga ajo çfarë duket edhe në fotot e mëposhtme edhe ajo çfarë ofrohet është diçka shumë ndryshe. 

FOTO GALERI
2/17

Top Channel