Shkrirje mes botës reale dhe asaj virtuale

09/05/2017 00:00

Acer ka publikuar modelin e saj të parë virtual që quhet, “Mixed Reality Head-Mounted Display”.

Në ndryshim nga realiteti virtual që është totalisht dixhital në pajisjet e tjera, fotokamerat e “Mixed Reality”, lejojnë ekspozimin e ambientit real, ku ne gjejmë botën dixhitale.

Kjo aparaturë bën të mundur shkrirjen e botës reale me atë virtuale, duke realizuar një përzierje të dy botëve.

Top Channel