Krokodilët, betejë në fushën e Golfit

08/05/2017 00:00

Dy reptilë janë përleshur me njëri-tjetrin se kush do të zotëronte territorin, kjo mund të duket krejt normale.

Por nuk është normale nëse territori për të cilin ata po luftojnë është një fushë e madhe Golfi.

Ngjarja ka ndodhur në Florida dhe është filmuar nga një prej lojtarëve, i cili jo vetëm ka pasur mundësinë të shijojë nga pranë një betejë të tillë, por ka marrë edhe si suvenir një dhëmb të thyer nga një prej krokodilëve.

Top Channel