“Ata kanë më shumë para se ju dhe kjo është ajo çka bëjnë”. Kjo është fjalia që prezanton faqen “Rich Kids of instagram”, një llogari e cila ka arritur të tërheqë rreth 376 mijë ndjekës.

Në këtë llogari postohen foto nga jeta luksoze e fëmijëve të pasur, të cilët argëtohen në çdo mënyrë, pa u shqetësuar asnjëherë për kostot.

Fëmijët e pasur i nisin pushimet pa ardhur vera akoma dhe konsumojnë shampanjë direkt nga rubineti.

Ata nuk e dinë koston e jetesës që bëjnë, sepse asnjëherë nuk pyesin për të. Paraja për ta nuk është një objektiv, por thjesht një mjet që shërben për t’u argëtuar. 

FOTO GALERI
1/23

Top Channel