Ja pse nuk duhet ta ekzagjeroni në palestër (Pamje të rënda)

27/03/2017 00:00

Të kesh një trup në formë dhe të mbushur me muskuj është dëshira e shumë meshkujve dhe disa prej tyre e teprojnë vërtetë shumë në palestër.

Por njëri e ka tepruar vërtetë shumë dhe kjo ka përfunduar me pasoja të rënda për të, me një këmbë të thyer.

Ngjarja, e cila ka ndodhur të shtunën, është filmuar nga një tjetër person  në një palestër në Vadodara të Indisë.

Nëse jeni të dobët emocionalisht ju sugjerojmë të mos e shikoni videon.

Top Channel