E pamundur të mos qeshësh pas këtyre fotove

25/03/2017 00:00

Kurioziteti i fëmijëve është padyshim i madh dhe si i tillë i çon ata të ‘njohin’ dhe cepa që askujt në moshë madhore nuk do i shkonte mendja.

Prindër nga vende të ndryshme të botës, kanë postuar foto të të vegjëlve të tyre në këto situata gazmore. Të ngecur në sirtare, në pemë, në karrige, janë vetëm disa prej momenteve të fëmijëve të tyre, që ata kanë ndarë në rrjetet sociale.

E pas gjithë kësaj, ata serish vazhdojnë të jenë të pafajshëm dhe engjëllorë.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel