Xhiro me biçikletë për të formuar… një dhi

24/03/2017 00:00

Çiklistë australianë kanë përdorur “Gps art” për të formuar nga një xhiro prej 202 kilometrash një “dhi”.

4 të rinj planifikuan udhëtimin e tyre në aplikacion para se të gjurmonin udhëtimin e tyre përreth Perth të Australisë. Kur udhëtimi i tyre përfundoi, ajo shfaqi edhe dhinë.

Çiklisti Ben Jones shprehet se grupi ra dakord për të formuar një dhi sepse ishte një kafshë e lehtë për t’u vizatuar.

Ai shtoi se kjo xhiro ka zgjatur për më tepër se 6 orë dhe se shokët e tyre kanë ndaluar vetëm për ushqim.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel