18 qytetet më të lira në botë

24/03/2017 00:00

Raporti të ardhura-shpenzime është i ndryshëm në shumë shtete të botës, madje ajo ndryshon edhe brenda qyteteve të të njëjtit shtet.

The Economist Intelligence Unit ka publikuar të martën raportin vjetor të kostos së jetesës për qytetet, popullsia e të cilave i kalon disa milionë.

Por ndërsa tek qytetet me nivelin e jetesës më të lartë bëjnë pjesë qyteti si New Yorku apo Londra, një interes i veçantë vjen për qytetet me koston e jetesës më të lirë. Qytete të mëdha ku mund të jetosh mirë dhe lirë.

FOTO GALERI
1/18
18-Asuncion, Paraguaj

Top Channel