Të bëhesh gati për bodybuilding

20/03/2017 00:00

Ata kanë harxhuar muaj me dieta strikte dhe stërvitje ekstreme për të formuar muskujt e tyre. Tashmë është momenti për t’i dhënë prekjen finale.

Një sërë fotosh tregojnë konkurrentët që bëhen gati për konkursin rajonal të bodybuilding dhe fitnes në qytetin e Omsk në Rusi.

Për ata që nuk kanë pasur shumë mundësi që nxihen në diell, tashmë është momenti që ta bëjnë këtë duke u lyer, për t’i dhënë trupave të tyre hijezimin që do të nxjerrë më në pah format e muskujve të tyre.

FOTO GALERI
1/25

Top Channel