Publikohet lista me 17 hotelet dhe resortet më të mira për vitin 2017.

Kriteret kryesore të përzgjedhjes së tyre janë, arkitektura, cilësia e shërbimit, ambienti dhe peizashi që ofrojnë, etj.

Mexico përfaqësohet me 3 resorte në këtë renditje, ndërsa në Europë, kryeson Italia me dy.

Yjet e filmave tanë të preferuar, por edhe njerëz të politikës e biznesit janë klientët kryesorë të këtyre hoteleve.

Çdo njëri prej nesh do të donte që të paktën një herë në jetë, të çlodhej në këto ambiente.

FOTO GALERI
1/17
17. Caneel Bay Resort, St. John, US Virgin Islands

Top Channel