Çdo kujt mund t’i ndodh që të jetë në vendin e gabuar në momentin e gabuar, por ka edhe disa raste kur vendin e gabuar e zgjedhim qëllimisht.

Për shembull britanikët janë të njohur për zellin e tyre ndaj traditës dhe ata nuk i pengon asgjë që të pinë një gotë çaj në verandë, edhe nëse ajo është përmbytur.

Më poshtë keni edhe disa prej situatave më të çuditshme të fotografuar në Britani, qofshin ato rastësore, ose jo.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel