Një grua, e cila po shijonte një ditë prove në poligonin e qitjes është bërë e famshme, jo për shënjestrën e saj, por për një incident tepër qesharak.

Në video, e cila është parë nga mijëra persona, gruaja dallohet me një shotgan në dorë dhe në momentin që ajo qëllon arma i ikën nga dora.

Fatmirësisht pas kurrizit të saj nuk kishte asnjë person që mund të lëndohej.

Top Channel