Të gjithë kemi dëgjuar për festa beqarie ekstravagante, ku para martese partnerët zgjedhin të festojnë jo si zakonisht.

Një festë e tillë është bërë në klubin e striptit, ku grupi me djem dhe vajza, pjesë e shoqërisë së dhëndrit, ka ardhur për të festuar një ditë para dasmës.

Pak kush e di se këto vajza janë thjeshtë balerina, edhe pse mentaliteti i vendit tonë mund t’i shohë çuditshëm,ato ushtrojnë një profesion që në botën perëndimore nuk është më tabu.

Atmosfera ndizet nga ritmet e muzikës dhe kërcimet ekzotiket të vajzave. Finesa femërore dhe arti i joshjes, njësoj si gejshet dikur, gërshetohet më së miri për të bërë që kjo festë beqarie të mbetet gjatë në mend nga shoqëria e dhëndrit.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel